Nederlands English

Het bedrijf

Taxi Keistad is door de jaren heen een dynamische en snelgroeiende onderneming geworden. Het bedrijf bestaat al ruim 19 jaar en beschikt over een wagenpark bestaande uit tien taxi's en een bus. Taxi Keistad werkt met tien enthousiaste chauffeurs die allen een aandeel in het bedrijf hebben.

Deze constructie zorgt voor een actieve en betrokken werkhouding van onze chauffeurs. U, als klant, zult dat bijvoorbeeld terugvinden in de serviceverlening en het onderhoud van het materiaal waar de chauffeurs werkzaam in zijn. Een chauffeur van Taxi Keistad is een taxichauffeur die jarenlange werkervaring in het vak heeft opgedaan. U zult merken dat onze chauffeurs meer zijn dan personen die u van A naar B vervoeren. Uiteraard beschikken de chauffeurs allemaal over bijzonder goede stratenkennis, is men communicatief zeer vaardig en zult u merken dat serviceverlening nog heel normaal is in ons bedrijf.   

Het bedrijfEen taxi bestellen doen veel mensen in uiterste noodzaak. De voornaamste reden hiervoor vinden we terug in de hoge tarieven die doorgaans voor een taxirit gevraagd worden. Taxi Keistad onderscheidt zich hierin. De tarieven van Taxi Keistad zijn één van de voordeligste in de regio. U zult merken dat de verschillen ook op kleinere ritten duidelijk merkbaar zijn. Klik in het menu op de optie "tarieven" en u zult zien dat een taxi ook voordelig kan zijn!